Recuperacio de dades
Recuperacio de dades
Recuperacio de dades
                                       

RECUPERAR DADES: RECOVERY LABS


Som molt conscients del valor que té la seva informació, i del problema que pot suposar no poder-ne disposar. Recovery Labs aposta per un procés professional totalment personalitzat per a recuperar les seves dades.

A aquest efecte, Recovery Labs disposa d'un laboratori capacitat per recuperar dades de qualsevol tipus de suport d'emmagatzematge (disc dur IDE, disc dur SCSI, Disc Microdrive, sistemes RAID, targetes flash, Compact flash, Smart Media, Memory Stick (USB), Multimedia Card, Secure Digital Card, Zip, Jaz, SyQUEST, disquets, sundisk, etcètera) i amb qualsevol sistema operatiu (Windows, Macintosh, QNX, Amiga, UNIX, MS DOS....)

Gràcies al desenvolupament continu de noves eines tecnològiques per part del nostre departament d' R+D, estem qualificats per a recuperar dades emmagatzemades al seu disc dur o a qualsevol altre dispositiu, amb independència de la causa que hagi originat la pèrdua d'informació: formatacions involuntàries, supressions intencionades, atacs de virus, bloqueig del sistema, avaries mecàniques, pics de tensió, cops, incendis, inundacions, danys a la superfície dels plats...

Recovery Labs posa a la seva disposició un servei de recuperació de dades que es divideix en dues fases:

Diagnòstic Avaluació gratuïta del dispositiu, danys que presenta, abast de l'avaria i solució específica per tal de recuperar les seves dades.
Recuperació de dades Execució del procés més òptim per dur a terme la recuperació de les seves dades dins del laboratori. Tipus de serveis de recuperació de dades

Li oferim un DIAGNÒSTIC totalment GRATUÏT en 6 hores com a màxim a partir de la recepció del seu dispositiu als nostres laboratoris. És una mesura amb què procurem evitar al màxim la manipulació indeguda per part de tercers, ja que qualsevol intervenció incorrecta o no professional podria agreujar el problema.

El nostre laboratori disposa d'una sala blanca classe 100, necessària per tal que els principals fabricants de discs durs ens autoritzin per a l'obertura dels seus dispositius, tot mantenint-ne la garantia durant el procés de recuperació de dades.

NO EFECTUEM CAP COBRAMENT SI LES SEVES DADES NO ES PODEN RECUPERAR
(vàlid per a tots els casos excepte RAID, Serveis Nocturns i Cap de setmana)

Si desitja agilitzar al màxim el procés de recuperació de dades, li preguem que empleni aquest formulari en línia o bé que es posi en contacte amb nosaltres mitjançant el 93 567 70 81.
Informe: Recuperacio de dades Recuperacion de archivos

Recupero dati  Recuperation de donnees  Datenrettung  Recuperaçao de dados  Recuperar datos  Data recovery

Contacte | Web optimitzat 800x600 | Copyright 2014 Recuperar datos