Recuperacio de dades
Recuperacio de dades
Recuperacio de dades
               

FAQ´s: Preguntes Més Freqüents


Com puc contractar el servei de recuperació de dades?
La primera cosa que ha de fer es posar-se en contacte amb Recovery Labs a través del telèfon 93 567 70 71 o mitjançant el formulari en línia. El nostre Departament d'atenció al client l'informarà de com enviar el dispositiu als nostres laboratoris, i de les passes de què consta el servei de recuperació de dades.

Quant costarà la recuperació de dades del meu disc dur?
Els preus d'una recuperació de dades depenen del tipus i complexitat de l'avaria que presenti el dispositiu, de manera que li oferim un diagnòstic gratuït* en menys de sis hores juntament amb un pressupost del servei.

Hauré de pagar quelcom si la recuperació de dades no té èxit?
No efectuem cap tipus de cobrament si les seves dades no es poden recuperar*; de la mateixa manera que no cobrem per volum d'informació recuperada ni per la dimensió del disc dur.

Quant de temps pot trigar la recuperació del meu disc dur?
En el 89% dels casos, la recuperació de dades conclou en un termini d'entre 5 i 6 dies feiners. Tanmateix, hi ha un 11% de casos en què no és possible determinar un temps exacte per a la recuperació del disc dur. Pot haver-hi una modificació de terminis si l'avaria es complica, calen peces de recanvi molt específiques, en cas d'avaria múltiple, etcètera.

Podré recuperar un arxiu que vaig esborrar del meu escriptori, fins i tot després d'haver-lo eliminat de la paperera de reciclatge?
La informació emmagatzemada en suports informàtics es manté intacta fins que no es sobreescriu. La supressió accidental de dades no és irreversible, de la mateixa manera que tampoc no són irreversibles la formatació o supressió d'arxius com a conseqüència de l'atac d'un virus informàtic. No obstant això, cal tenir en compte que hi ha un petit percentatge de casos irrecuperables.

És possible recuperar la informació encara que el meu ordinador no reconegui el disc dur?
De vegades, ja sigui per un error del maquinari o per un error del programari, resulta impossible accedir al disc dur. El departament d' R+D de Recovery Labs treballa constantment en el desenvolupament d'eines i programes per tal d'accedir a la seva informació d'una manera segura i independent i poder recuperar les seves dades.

Quan encenc l'ordinador, el disc dur fa un soroll estrany...
Segurament el seu disc dur pateix una avaria física. Recovery Labs li aconsella que apagui l'equip immediatament quan es produeixi alguna anomalia amb els seus discs durs o amb altres dispositius. Dur a terme un Scan disk o reiniciar repetidament pot agreujar el problema, i pot fer que qualsevol intent de recuperar les seves dades sigui inútil.

Què passa si el meu disc dur està sota garantia?
Els principals fabricants de discs durs ens autoritzen per obrir i manipular el seu disc dur al nostre laboratori i dur-hi a terme la recuperació de les seves dades. El nostre procés de recuperació compleix amb tots els requisits per conservar la garantia del seu disc.

Podré tornar a utilitzar el meu disc dur? Des de Recovery Labs recomanem que no utilitzi aquells dispositius que hagin patit una pèrdua de dades, perquè això suposaria assumir un risc innecessari de tornar a experimentar problemes amb la seva informació. La finalitat del servei de recuperació de dades és recuperar la seva informació, no reparar el disc dur.

Com obtindré la meva informació un cop s'hagi recuperat el disc dur? La devolució de la recuperació es duu a terme en CD de forma gratuïta (Si la recuperació no supera els 2,7 Gb) o, si ho prefereix, en un disc dur nou amb un cost addicional. En tots dos casos, ens farem càrrec de l'import de tramesa de la recuperació de dades a la direcció que vostè ens indiqui.

El meu disc dur conté informació confidencial de la meva empresa...
El contracte signat entre Recovery Labs i els seus clients inclou una clàusula en virtut de la qual es garanteix la més estricta confidencialitat, tant pel que fa a les dades que contingui el dispositiu que cal recuperar com pel que fa a les dades del propi client. Els protocols del servei de recuperació de dades estan dissenyats de manera que els nostres tècnics desconeguin la relació dades- client, i tot el procés de recuperació de dades es duu a terme amb una gran seguretat, de manera que resulta impossible que les dades surtin del laboratori per cap mitjà físic o electrònic. Els nostres laboratoris compten amb els sistemes de seguretat més avançats, que garanteixen la seguretat i confidencialitat de les seves dades.

*Excepte en el cas de RAID i de servei nocturn / Cap de setmana
Informe: Recuperacio de dades Recuperacion de archivos

Recupero dati  Recuperation de donnees  Datenrettung  Recuperaçao de dados  Recuperar datos  Data recovery

Contacte | Web optimitzat 800x600 | Copyright 2014 Recuperar datos